Οι καθαροί μας χώροι, τα ευρύχωρα δωμάτια, η εξειδικευμένη φροντίδα και η σωστή διατροφή είναι παράγοντες που μας κατατάσουν στις ψηλότερες θέσεις στον ανταγωνισμό.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Το νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται στη διάθεση των ενοίκων όλο το 24ωρο και επισκέπτεται τα δωμάτια ανά τακτά χρονικά διαστήματα φροντίζοντας για την υγιεινή, τη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής και την καθαριότητα των φιλοξενούμενων και των χώρων που διαμένουν. Επίσης υπάρχει δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μέσω συστήματος ενδοσυνεννόησης, ώστε να προσλαμβάνονται έκτακτα περιστατικά με αμεσότητα και ταχύτητα. Πέρα απο το νοσηλευτικό προσωπικό η μονάδα συνεργάζεταιμε ειδικούς επιστήμονες όπως φυσιοθεραπευτή, κοινωνική λειτουργό και ψυχολόγο για την αντιμετώπιση ιδιαίτερων προβλημάτων των φιλοξενούμενων πάντα σε στενή συνεννόηση με τον ιατρό της μονάδας και τους συγγενείς του ηλικιωμένου. Επικεφαλής του ιατρικού τμήματος είναι ο ειδικός παθολόγος Σαράντος Καραμηνάς, ο οποίος είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του ιδρύματος.

ΧΩΡΟΙ

Οι κοινόχρηστοι χώροι της μονάδας είναι άνετοι, φωτεινοί, εύαεροι και σχεδιασμένοι έτσι ώστε να αποπνέουν αίσθημα σπιτικής θαλπωρής. Όσον αφορά το ζήτημα της ασφάλειας, όλοι οι χώροι της μονάδας προστατεύονται από αυτόματα συστήματα πυρόσβεσης και εποπτεύονται από κλειστό σύστημα ενδοπαρακολούθησης. Το κέντρο μέριμνας ηλικιωμένων "ΕΛΙΑ" έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να φιλοξενεί περιορισμένο αριθμό ηλικωμένων για να αποφεύγονται φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρούνται σε αρκετά αντίστοιχα ιδρύματα.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η διατροφή βασίζεται σε καταρτισμένο μενού από διαιτολόγο ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε φιλοξενούμενου πάντα σε συνάρτηση με το ιατρικό ιστορικό.Το φαγητό σερβίρεται τρεις φορές την ημέρα στην τραπεζαρία ή στο δωμάτιο, για όποιον επιθυμεί. Τα υλικά είναι προσεκτικά επιλεγμένα και απόλυτα σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

ΔΩΜΑΤΙΑ

Διαθέτουμε μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην αισθητική των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων προσομοιάζοντας περισσότερο σε πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα, παρέχοντας παράλληλα υψηλού επιπέδου νοσηλευτική και ιατρική φροντίδα.Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ατομικό λουτρό και ενδοεπικοινωνία με το κέντρο της διεύθυνσης και είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση και τηλέφωνο.Το πνέυμα λειτουργίας της μονάδας είναι οικογενειακό και η εξυπηρέτηση που προσφέρεται στους ενοίκους γίνεται με γνώμονα τις προσωπικές ανάγκες του καθενός. Υπάρχει 24ωρη παρουσία εξειδικευμένου νοσηλευτικού προσωπικού και καθημερινή ιατρική παρακολούθηση.